Diaz McGregornak: Sosem leszel a legjobb
MMA

Diaz McGregornak: Sosem leszel a legjobb


Nick még mindig nem szereti Conor McGregort.


Az idősebbik Diaz az ír fenegyereket az öccse elleni két meccse után sem tiszteli jobban, és ennek egy rádió interjúban adott hangot, ami nagyon nickdiazosra sikeredett:
A csávó nem nagy szám. Papíron sem. Milyen pehelysúlyú arcokat vert meg? Senkit, aki véleményem szerint jó bunyós lenne. Csak reklám és promó, ennyi az egész. Hány fekete övest kopogtatott? Nyomta a hülye dumát, hogy majd bunyózik Floyd Mayweather-rel, mikor addigra már kikapott két olyan arctól, akik sehol nem voltak.

Nekem ez annyit jelent, hogy nézd, sosem leszel a legjobb, már kikaptál két kibaszott hörcsögtől. Én sosem kapnék ki olyantól, aki elvert valami kis ír tengerimalac. Ez tény, hivatalos. Edzés közben is látni, milyen munkát végez. Nem fekete övesekkel dolgozik, nincs egy valamirevaló edzője sem.

Nick valószínűleg Artemij Sitenkovra és Joseph Duffyra gondolt, akik Conort még karrierje kezdetén kopogtatták.

McGregor 13 másodperc alatt fektette ki José Aldot, egyhangú pontozással verte Max Hollowayt, és TKO-val Chad Mendest, úgyhogy három impresszív győzelme azért csak van, ahogy jiu-jitsu edzője is Dillon Danis személyében, aki Marcelo Garcia tanítványa.

Nick Diaz – aki nem lehetett öccse szorítósegédje a visszavágón, mert még mindig 75 ezer dollárral tartozik a Nevadai Atlétikai Bizottságnak - öt évvel idősebb McGregornál, és már évekkel azelőtt Robbie Lawler-eket ütött ki, és Takanori Gomikat kopogtatott, hogy az ír egyáltalán profi lett volna, így McGregor lenézése részéről valahol érthető.

McGregor az UFC 205-ön mérkőzik Eddie Alvarezzel a könnyűsúlyú övért. Nick Diaz hosszú eltiltása lejárt, de még nem tudni, mikor bunyózik.


Szólj hozzá