Derrick Lewis rekordot döntött Oleinik kiütésével
MMA

Derrick Lewis rekordot döntött Oleinik kiütésével


A hajnali UFC-gála főmeccsén két nehézsúlyú feszült egymásnak.

Derrick Lewis állóharcban, míg Aleksei Oleinik inkább földharcban erősebb. Az utóbbi időkben azt láttuk, hogy a birkózók leverik a kick-bokxereket, de ez a meccs egy egészen más képet festett.

Ugyan az első menet magasan az oroszé volt, különféle fojtásokkal fenyegette az amerikait, Lewis kitartott, nem kopogott. Ha megteszi, azzal a 60. győzelmét (!) és a 47. submission-ös kivégzését (!!!) zsebelte volna be. De most más lapot osztottak neki.

A második menet elején Derricknek megmondták az edzői, hogy ne engedje magához közel Aleksei-t, mert annak nem lesz jó vége.

A bunyós eleget tett az edzői utasításnak, ami olyan jól sikerült, hogy TKO-s győzelmet ért. Egy eltévesztett repülő térdessel összezavarta ellenfelét, majd tisztán betalált neki és a földre küldte Oleinik-t.

Ott még megkínálta pár brutális tiszta fejütéssel, a támadásoknak akkora ereje volt, hogy a csattanás visszhangzott a csarnokban. Herb Dean most jókor állította le a meccset.

Ezzel Derrick rekordot döntött a UFC-ben, övé a legtöbb nehézsúlyú KO a promóciónál, túlszárnyalja ezzel Cain Velasquezt és Junior dos Santost is eggyel.

A meccset ezen a linken nézhetitek meg.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá