Derrick Lewis KO-val nyert hajnalban, az Octagonból kihajított szuszpenzora ellopta a show-t
MMA

Derrick Lewis KO-val nyert hajnalban, az Octagonból kihajított szuszpenzora ellopta a show-t


Lezajlott hajnalban a UFC on ESPN: Lewis vs. Nascimento UFC-gála, melynek főmeccsén Derrick Lewis fényes győzelmet aratott.

Az utóbbi 1-2 évben nem jött ki túl jól a lépés a UFC legjobb humorú fighterének és a UFC regnáló KO-királyának, a mait nem számítva hét mérkőzéséből mindössze kettőt tudott megnyerni.

"The Black Beast" a harmadik menetben TKO-zta Rodrigo Nascimentót, aki három meccses nyerő szériával vágott neki a küzdelemnek, olyan neveket legyőzve, mint Ilir Latifi, vagy Tanner Boser.

Lewis hozta a formáját az ünneplésnél, a szokásos mozdulatokat láthattuk tőle: ismét alsónadrágra vetkőzött, a szuszpenzorát pedig a kidobta az Octagonból. Az eszközt egy riporter kapta el, aki ráadásul volt olyan őrült, hogy megszagolja, és azt mondta Derricknek a post-fight interjúknál, hogy "nem is volt olyan rossz illata".

Vannak érdekes emberek, az biztos.A híressé vált szuszpenzort Lewis aláírta, aztán Dana White is rábiggyesztette a nevét.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá