Derrick Lewis: Herb Dean tehet az extra ütésekről, nem én
MMA

Derrick Lewis: Herb Dean tehet az extra ütésekről, nem én


Derrick Lewis fényes győzelmet aratott ellenfele, Curtis Blaydes felett. Miután merevre ütötte "Razor"-t, még két felesleges ütést is elhelyezett az állán, pedig a vak is látta, hogy ez egy elsétálós KO, azaz "walkoff KO" lehetősége, ami Mark Hunt védjegye.Lewis azonban azt gondolja, a mérkőzésvezető dolga leállítani a bunyót, nem az övé. Odakiabált valamit Blaydes edzőinek, és a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elárulta, mit.
"Azt mondták, ez egy bullshit volt, mire én, hogy nem az én hibám, hanem Herb Dean hibája. Én azért vagyok ott, hogy addig harcoljak, amíg a bíró le nem szed a másikról. Addig cselekszem, amíg a bíró azt ne mondja, hogy Állj. Bármi megtörténet a ketrecben. Lehet, hogy Undertaker-ként felállt volna abból az ütésből, és azt a két extrát megkajálja minden további nélkül. Sosem tudhatod, biztosra kell menni."

Amikor szembesítették Derrick-et azzal, hogy beállította Vitor Belfort rekordját, azt mondta, hogy ezt ő nem hiszi el. A UFC-n nőtt fel, és szürreális számára, hogy övé a legtöbb kiütéses győzelem a promóciónál, szám szerint 12.

Lewis azt is elárulta, hogy számított a takedown-ra, és végig az volt a fejében, hogy úgy fog nyerni, hogy ezt kontrázza egy térdessel vagy egy felütéssel. Többek közt ezért nem szabad nyílt lapokkal játszani, Curtis ugyanis kerek perec kijelentette a meccs előtt, hogy ő bizony birkózni fog.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá