Demian Maia következő 4 meccsére jó lesz nagyon odafigyelni
MMA

Demian Maia következő 4 meccsére jó lesz nagyon odafigyelni


Utána visszavonul.

A UFC-ben valaha versenyzett egyik legjobb brazil jiu jitsus óráig meg vannak számlálva a promóciónál. Ő volt az, aki akkor is jelentkezett Kamaru Usman ellen, amikor mindenki más lapított. Most hétvégén bunyózik, és ezen kívül még háromszor láthatjuk őt a ketrecben, aztán vége a karrierjének, bár addig még elég sok víz folyik le a Dunán.

Az ő szavai következnek, először a mostani meccsről, aztán pedig a jövőről:
"Rendben vagyok, boldog vagyok, a UFC is boldog velem, szerintem most minden flottul megy. Nagy kihívás lesz számomra a meccs, de azon gondolkodom, hogy jövőre végeznem kellene az összes meccsel, ami még a szerződésemben szerepel. Tudjátok, hogy imádok bunyózni, jó formában is vagyok, de nem biztos, hogy 2020-ban is bunyózni fogok még. A mostani az utolsó 4 meccsre szóló szerződésem a UFC-vel, és amikor ez lejár, visszavonulok.

Nem azért, mert nem szeretem már a sportot, de már majdnem 11 éve vagyok ebben a játékban, és el kell hogy mondjam, nagy a nyomás itt a UFC-nél. Ráadásul vannak más projektek is, amit szeretnék csinálni, szeretnék többet lenni a családommal."

Maia 40 éves jelenleg, 2020-ben 42 lesz, abban a korban pedig már vissza lehet vonulni nyugodt szívvel. Vitor Belfort 41 évesen vonult vissza a hétvégén. De mint mondtam, addig még sok víz folyik le a Dunán, úgyhogy ne legyünk szomorúak :)


Szólj hozzá