DC üzent Miocic-nak
MMA

DC üzent Miocic-nak


Daniel Cormier a múlt heti fight night utáni show-ban beszélt a Miocic elleni visszavágóról. Konkrétan ezt üzente neki:

“Tűzoltó vagy, embereket mentesz. Egyfolytában jót cselekszel. Cselekedj most is helyesen és add meg nekem a visszavágóm.”

Az üzenetnek több apropója is van. Egyrészt Stipe a múlt héten az orvosok által igazoltan is felépült szemsérüléséből. Másrészt néhány nappal ezelőtt azt nyilatkozta, nem igazán érdekli, kivel fog legközelebb a szorítóba lépni, akár Ngannou baját is ellátná még egyszer.

Feltehetőleg Cormier ennek nem igazán örül, mivel már egy jó ideje a visszavonulás fontolgatja, meg hát valljuk be, ha megnézzük azt a két meccset, mi rajongók sem szívesen mulasztanánk el a trilógia harmadik részét. Az elsőt ugye DC vitte egy első menetes KO-val, a visszavágón pedig Miocic-nak sikerült felülkerekednie a negyedik menetben, TKO-val vitte a mérkőzést.

Mindenesetre Stipe nem kapkodja el a visszatérést, szeretné, ha a szeme teljes mértékben rendbe jönne, mielőtt újra az oktagonba lépne.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá