Darren Till: Wonderboy jobban megérdemel egy címmeccset, mint én
MMA

Darren Till: Wonderboy jobban megérdemel egy címmeccset, mint én


A UFC hétvégi gálájának főmeccsén a nyolcadik kiemelt Darren Till vitatható pontozással "megverte" Stephen "Wonderboy" Thompsont, a váltósúlyú ranglista első helyezettjét, majd sűrű bazdmegolás közepette kihívott "bárkit és mindenkit", tehát nem volt valami szerény. Sokak szerint elcsalták a meccset a hazai közönséget élvető Till-nek, hiszen őt kell hype-olni most, ő a veretlen, ő a súlycsoport nagy reménysége.

De a liverpooli kicsit kiegészítette mondandóját, amivel nálam egy nagy piros pontot szerzett a pár fekete mellé:
“Nem tudtam bemérni, már ezért sem érdemlek meg egy címmeccset. Úgy érzem, hogy Stephen viszont megérdemli. A Rafael dos Anjos-Colby Covington meccs győztese, vagy Kamaru Usman is jobban megérdemli a címmeccset, mint én. Persze még mindig meg szeretném verni őket. Újra bunyózni szeretnék, és ezt a mérlegelés dolgot szeretném a hátam mögött tudni. Jobb lett volna ez a győzelem, ha be tudok mérni. Most egy kis szünetet veszek ki. Mert szégyellem magam. Profi vagyok, és túl nagy ehhez a súlycsoporthoz, szeretném, ha ismét úgy tudnám kontrollálni a súlyomat, ahogy régen, hiszen régen is be tudtam mérni váltósúlyba.

Szerintem Stephen-nek kellene mennie az RDA-Convington meccs győztesével, jobban megérdemli, mint én. Tudom, hogy épp most győztem ellene egy hajszál híján, de ő bemért, ő a ranglista első helyezettje, és több embert győzött le, mint én. Én realista vagyok. Nem fogok bullshitelni. Sem magamat, sem másokat. Adjátok a címmeccset Wonderboynak.”

Szép nyilatkozat, bár nem tudom, a meccsmékerek és Dana White mit szóln ehhez.


Szólj hozzá