Darren Till: Wonderboy jobban megérdemel egy címmeccset, mint én
MMA

Darren Till: Wonderboy jobban megérdemel egy címmeccset, mint én


A UFC hétvégi gálájának főmeccsén a nyolcadik kiemelt Darren Till vitatható pontozással "megverte" Stephen "Wonderboy" Thompsont, a váltósúlyú ranglista első helyezettjét, majd sűrű bazdmegolás közepette kihívott "bárkit és mindenkit", tehát nem volt valami szerény. Sokak szerint elcsalták a meccset a hazai közönséget élvető Till-nek, hiszen őt kell hype-olni most, ő a veretlen, ő a súlycsoport nagy reménysége.

De a liverpooli kicsit kiegészítette mondandóját, amivel nálam egy nagy piros pontot szerzett a pár fekete mellé:
“Nem tudtam bemérni, már ezért sem érdemlek meg egy címmeccset. Úgy érzem, hogy Stephen viszont megérdemli. A Rafael dos Anjos-Colby Covington meccs győztese, vagy Kamaru Usman is jobban megérdemli a címmeccset, mint én. Persze még mindig meg szeretném verni őket. Újra bunyózni szeretnék, és ezt a mérlegelés dolgot szeretném a hátam mögött tudni. Jobb lett volna ez a győzelem, ha be tudok mérni. Most egy kis szünetet veszek ki. Mert szégyellem magam. Profi vagyok, és túl nagy ehhez a súlycsoporthoz, szeretném, ha ismét úgy tudnám kontrollálni a súlyomat, ahogy régen, hiszen régen is be tudtam mérni váltósúlyba.

Szerintem Stephen-nek kellene mennie az RDA-Convington meccs győztesével, jobban megérdemli, mint én. Tudom, hogy épp most győztem ellene egy hajszál híján, de ő bemért, ő a ranglista első helyezettje, és több embert győzött le, mint én. Én realista vagyok. Nem fogok bullshitelni. Sem magamat, sem másokat. Adjátok a címmeccset Wonderboynak.”

Szép nyilatkozat, bár nem tudom, a meccsmékerek és Dana White mit szóln ehhez.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá