Daniel Cormier ugyanazt csinálja, amit Curtis Blaydes
MMA

Daniel Cormier ugyanazt csinálja, amit Curtis Blaydes


Megtetszett Daniel Cormiernek egy másik nehézsúlyú versenyző taktikája. A szakkommentátorként is tevékenykedő egykori dupla divíziós bajnok ugyanazt teszi, amit Curtis Blaydes, aki már az Alexander Volkov elleni meccse előtt szólt a rajongóknak, hogy NE számítsanak állóharcra, mert a ketrecben ide-oda fogja dobálni az oroszt.

Így is lett: Curtis nehézsúlyú rekordot ért el, annyiszor vitte a földre Volkovot, még annak ellenére is, hogy jó előre elárulta a tervét.

DC ugyanezt teszi most: szólt előre, hogy ne számítsunk 25 perces állóháborúra a Stipe Miocic elleni trilógián, mert a világszínvonalú birkózását fogja erőltetni:
“Az a láb előttem lesz, hogy megragadjam. Ugyanazt csinálom majd, amit Curtis Blaydes. Aki 25 perces állóháborúra számít, annak van egy rossz hírem. Birkózni fogok vele végig. Bocsi."

Ugye mindannyian emlékszünk, hogy DC az első meccsen TKO-val verte Miocic-ot, a horvát-amerikai a második meccsen azonban leleplezte őt: testre mért támadásokkal szedte darabjaira, véget vetve a mérkőzésnek.

Cormier azt mondta, biztosan visszavonul a meccs után:
“Ennél már úgysem lehet nagyobb a sztori. Egy trilógia a nehézsúlyú bajnoki címért. Mi más lehetne ezek után az új célkitűzés? Mindenki a csúcson szeretné abbahagyni, én is ezt szeretném."

Szerintetek mi lesz,  ha DC nem nyer? Akkor is visszavonul?

A trilógiára még sajnos várnunk kell, augusztusban érkezik a UFC 252-n.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá