Daniel Cormier: Jon Jones megérdemelne 7-8 millió dollárt is
MMA

Daniel Cormier: Jon Jones megérdemelne 7-8 millió dollárt is


A napokban Jon Jones azt írta, lemond félnehézsúlyú bajnoki övéről, amiért a UFC nem fizeti meg rendesen. Daniel Cormier, "Bones" egykori ellenlábasa is megszólalt az ügyben.

Elárulta, hogy rajta, illetve a kommunikációján is múlt, hogy mennyit keresett: 2015-től minden meccsért 300.000 dollárt kapott, ez állt a szerződésében. Ez persze nagyon messze áll attól, amit Jones kért (15 millió dollár), de most jön a lényeg:
"Szerintetek ma egy Stipe Miocic elleni bunyóért is 300-at kérnék? Nem. Szerintetek ennyiért fogok bunyózni legközelebb, mint régen? Hát nem. Beszélni fogok a főnökkel, aki majd gondoskodik rólam. Minden attól függ, hogyan kommunikálsz. Majdnem 100%-ig biztos vagyok abban, hogy a UFC 7-8 milliót is kifizetne Jones-nak a Francis Ngannou elleni meccsért.

A rajongóktól függ minden, akik támogatják a bunyósokat és megveszik a jegyeket. Szerintem Jon-nak igaza van. Jó, hogy tudja, mennyit ér."

Sajnos Jones épp rosszkor szeretett volna nagyot szakítani egy Francis elleni superfighttal, Dana White pont nemrég mondta, hogy több, mint 100 millió dolláros veszteség éri a céget azért, mert a koronavírus miatt egyetlen nézőt sem engedhetnek be a gáláikra.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá