Daniel Cormier: Israel Adesanyának nem kellene adni automatikus visszavágót Strickland ellen
MMA

Daniel Cormier: Israel Adesanyának nem kellene adni automatikus visszavágót Strickland ellen


DC szerint valaki másnak kellene megkapnia a lehetőséget a címszerzésre Israel Adesanya helyett, miután az ex-bajnok simán kikapott Sean Stricklandtől.
„Amikor Izzy legutóbb kikapott, mindenki azt gondolta, hogy azonnali visszavágót kell adni neki. De most nem ez a helyzet. Szerintem nem kéne adni neki automatikus visszavágót. A divíziónak tovább kell lépnie egy picit."

Az egykori dupla divíziós bajnok arra utalt, hogy amikor Israel kikapott Alex Pereirától, rögtön kapott lehetőséget a szépítésre, mert akkor egészen az utolsó menetes TKO-ig vezetett a pontozólapokon a brazillal szemben, most viszont 4 menetet elveszített Sean ellen.

Daniel szerint most azok érdemelnek lehetőséget a címszerzésre, akik nem tudtak bajnokok lenni, amíg Izzy uralta a trónt. Köztük lehet Jared Cannonier és akár még Khamzat Chimaev is, aki Paulo Costával, szintén Adesanya egyik legyőzöttjével mérkőzik meg hamarosan.
„Ez most egy teljesen új világ" – folytatta Cormier. „Mint a Kis Hableány. A tény, hogy Sean Strickland most a bajnok, egészen friss párosításokra ad lehetőséget. Cannonier például legyőzte őt korábban, szóval ő is egy jelölt lehet. De Dricus is kaphatna lehetőséget, hiszen szó volt arról, hogy ő lesz Israel új ellenfele. Biztos vagyok benne, hogy most nagyon mérges magára, amiért nem bunyózott Adesanyával, mert ha valaha volt esély arra hogy legyőzzék őt, az a UFC 293 volt."


Többek – mint például Joe Rogan vagy épp Dana White – szerint azonban össze kellene hozni az azonnali visszavágót, ami pénzügyi tekintetben nagyon jót tenne a UFC-nek.

Szerinted? Kapjon Izzy automatikus visszavágót?

A nigériai egyébként azt mondta, először most a családjával szeretne eltölteni egy kis időt, aztán később a rajongókat is tájékoztatja a történtekről és a hogyan továbbról.

Még egy fun fact a végére: Izzy lehet, hogy a Drake-átok áldozata lett, a rapper ugyanis Izzy kiütéses győzelmére fogadott, 500 ezer dollárt tett fel erre.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá