Daniel Cormier épp vígan káromkodott a UFC Fight Night 103-mon, amikor egyszer csak visszakapcsoltak az arénába

Daniel Cormier épp vígan káromkodott a UFC Fight Night 103-mon, amikor egyszer csak visszakapcsoltak az arénába


Kínos.


Alapszabály, hogy ha be vagy mikrofonozva, akkor addig nem mondasz hülyeségeket és nem is káromkodsz, amíg azt le nem szedik rólad. Erről feledkezett el tökéletesen Daniel Cormier hétfő hajnalban.

A UFC félnehézsúlyú világbajnoka társkommentátorként szövegelte végig a Fight Night 103-mat, remek munkát végzett, de Drakkar Klose és Devin Powell meccse után akkor kapcsoltak vissza hozzá, amikor épp sztorizásban volt. Ráadásul eléggé kocsmai hangulatúban.Az elejét nem egyszerű kivenni, a vége viszont egyértelműen, tisztán és hangosan
FUCK THAT GUY!

Azaz "bassza meg az a fickó". Kíííínos. De messze nem olyan kínos, mint a másik, mára már legendássá vált bemikrofonozott malőr, melynek DC is részese volt. Ott mondjuk gyűlölt riválisa, Jon Jones vitte a prímet.Tanuljuk meg a leckét: a kamera mindent lát, a mikrofon pedig mindent hall.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá