Daniel Cormier csicskasággal vádolja Tony Fergusont
MMA

Daniel Cormier csicskasággal vádolja Tony Fergusont


DC szerint El Cucuy nem hajlandó kiállni Khabib Nurmagomedov ellen.

A UFC félnehéz bajnoka és Khabib AKA csapattársa, Daniel Cormier twitteren tett közzé egy meglepő vádat, melyben azt állítja, a szervezet újra megpróbálta összehozni a Khabib vs Ferguson meccset a UFC 219-re, de Tony visszautasította.

DC az alábbit posztolta:


Lemegyek ma a terembe, @khabib_nurmagomedov odajön és mondja, hogy a UFC december 30-ra próbálta összehozni a meccset @tonyfergusonnal, de Tony nemet mondott. Gyerünk, Tony, ez nagyon nem gangsta, tesó. Fogadd el a bunyót, ember!!!!”

Ugyan Khabib már rajta van ezen a kártyán Edson Barboza ellen, elképzelhető, hogy a szervezet a Cris Cyborg - Holly Holm címmeccset nem találja elég erősnek főmérkőzésként és megpróbált nagyot dobni egy Nurmy – El Cucuy-jal.

További találgatás, hogy Ferguson (23-3 MMA, 13-1 UFC) azért nem akar Nurmagomedov (24-0 MMA, 8-0 UFC) ellen köztes övet védeni, mert rebesgettek számára egy címegyesítő meccset Conor McGregorral és inkább kivárja a pénzmeccset.

Vagy az is lehet, hogy így bosszulja meg azt, hogy Khabib a UFC 209-es meccsük előtt órákkal lépett vissza egy elfuserált fogyasztás miatt?


Szólj hozzá