Daniel Comier elmondta, Francis Ngannou hogy győzheti le Stipe Miocic-ot
MMA

Daniel Comier elmondta, Francis Ngannou hogy győzheti le Stipe Miocic-ot


Mivel már kevés időnk van a UFC 260 főmeccséig, ezúttal rövidek leszünk, és nagy címszavakban tolmácsoljuk, hogy Daniel Cormier szerint Francis Ngannou hogyan győzheti le Stipe Miocic-ot. "DC" már háromszor is megküzdött Stipe-vel, tehát ha valaki, akkor ő tudja és érzi, mit kell ellene csinálni.

Cormier szerint Francis-nek a meccs első perceiben van a legnagyobb esélye arra, hogy legyőzze a bajnokot, és muszáj magát adnia, azaz le kell rohannia a címvédőt, nem szabad kivárnia a megfelelő pillanatra, mert ha a meccs végigmegy, nagy eséllyel Stipe nyer.

A korábbi dupla súlycsoportos bajnok felidézte, hogy Ngannou Rozenstruik ellen is lassan kezdett, aztán meggondolta magát, és abba kezdett, amihez a legjobban ért. A cséphadaráshoz, amivel a legtöbb ellenfelét egy menet alatt le szokta darálni.

Daniel-nek Miocichoz is volt pár jó tanácsa. Üzente neki az éteren keresztül, hogy legyen óvatos, mert nem fiatal már, ráadásul a közös "kis" trilógiájuk is sokat kivett belőle.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá