Dana White Wilder jelmezéről: egyetértek, hogy befolyásolta a teljesítményét
MMA

Dana White Wilder jelmezéről: egyetértek, hogy befolyásolta a teljesítményét


Miután meglepően simán kikapott Tyson Fury-tól, Deontay Wilder merész magyarázattal állt elő. Azt mondta, a bevonuláskor rajta lévő 20 kilós jelmez teljesen elvette az erejét, ezért nem volt lábmunkája.

Ezt sokan gyenge kifogásként értelmezték, egy csomó jó mém is született ezzel kapcsolatban. Dana White, a UFC főnöke azonban máshogy látja a dolgot. Ő nem röhög, hanem halál komolyan jelentette ki a következőket:

"Wilder jelmeze biztosan közrejátszott a teljesítméyne leromlásában. Felvenni egy 20 kilós páncélt és kisétálni vele a szorítóhoz egy nehézsúlyú világbajnoki címmeccsen... Ilyet még senki sem csinált a történelem során. Hogy emiatt veszített volna Wilder? Nem – azért vesztett, mert Tyson Fury tökéletes game plan-nel jött ki ellene és fenomenálisan bokszolt. De biztos, hogy a jelmeznek volt köze ahhoz, hogy Wilder kikapott."

A bokszban nem szokatlan, hogy a bevonulásból ekkora show-t csinálnak a bunyósok. Emlékezzünk csak vissza Naseem Hamed vagy Floyd Mayweather bevonulásaira:A UFC-ben ritka az ilyen – meg is lepődtünk, amikor Israel Adesanya egy táncot lenyomott a haverjaival a Robert Whittaker elleni meccse előtt –, és Dana most nagyon örül ennek:

"Nálunk a UFC-ben pont ezért nincsenek ilyen szarságok. Egy meccs előtt be szoktak melegíteni a bunyósok, aztán felvesznek valamit magukra, hogy ne hűljenek ki, és abban mennek a küzdőtérig, ennyi."

Úgy hiszem, ezek után kijelenthetjük, hogy a mém még mindig él:Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá