Dana White visszahozná a közönséget Conor McGregor visszatérésére
MMA

Dana White visszahozná a közönséget Conor McGregor visszatérésére


Conor McGregor egy éves kihagyás után, január 23-án visszatér a UFC-be. Ellenfele Dustin Poirier lesz, akit 2014-ben már legyőzött, de azóta fordult a kocka, Poirier már megelőzi őt a hivatalos rangsorban két hellyel.

"The Notorious" kihagyásában a legnagyobb szerepet az játszotta közre, hogy a COVID-19 világjárvány miatt csak közönség nélküli gálákat rendezhetett a UFC, az írt pedig ez élteti, enélkül nem érezte a kellő motivációt magában a versenyzésre.

Dana White, a UFC főnöke azzal kedveskedne neki, hogy visszahozná a közönséget január 23-án:
"A Bunyószigetre jöhetnek nézők a világ bármely tájáról. Nagyon jó a helyszín, könnyű is odajutni, épp ideje már a lazításnak. Akarom vissza a közönséget. Rájöttünk arra is a járvány kirobbanásakor, hogy rendezzünk gálákat, arra is rá fogunk jönni, hogyan hozhatjuk vissza a közönséget biztonságosan." – mondta Dana White.

A UFC volt az első "sportliga" a világon, ami a nagy koronavírus miatti leállás után visszatért a képernyőkre, ami valóságos szenzáció volt és az MMA rajongók egy óriási virtuális öleléssel tartoznak ezért White-nak és társainak.

A profi ökölvívás világa azonban most egy lépéssel a UFC előtt jár. Ott már elkezdtek olyan gálákat rendezni, ahol korlátolt számban bejuthattak a csarnokba nézők. Hogy ugyanezt a UFC pontosan hogyan szeretné megoldani, arról még nincs pontos információ, de ha lesz, megírjuk. Addig még van két hónap, napra pontosan.

Bónuszként itt van a Poirier vs McGregor 2 hivatalos plakátja:Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá