Dana White szerint rosszat tenne a UFC-nek a nyílt pontozásos rendszer
MMA

Dana White szerint rosszat tenne a UFC-nek a nyílt pontozásos rendszer


Sokak szerint az MMA-ban is át kéne venni a nyílt pontozásos rendszert, ami lehetővé tenné azt, hogy a bunyósok, segítőik, és a rajongók is láthassák a menetek végén, hogy a pontozóbírók hogyan értékelték a menete(ke)t.

Ebben az lenne a jó, hogy a vesztésre álló bunyósok nem élnének abban a tévhitben, hogy nyerésre állnak, így jobban megtolnák a meneteket, azonban nem lenne izgalmas az eredményhirdetés, hogy a végén kinek a kezét emeli a mérkőzésvezető a magasba.

White szerint ez a negatívum árnyékot vetne a pozitívumra:
“Amikor egy címmeccsen ott állok az övvel a kezemben, nem tudom, kinek a nevét mondja majd be Bruce Buffer, csak sejtésem szokott lenni. Nekem nem árulják el az eredményt, a pontozóbírók csak Bruce-szal kommunikálnak. Amikor kihirdeti a győztest, az mindig nagy izgalommal jár, és ez az izgalom hiányozna, ha elvennék.”

És van itt egy másik probléma is a főnök szerint:

“Ha egy bunyós tudja, hogy 2 menetet megnyert a háromból, van olyan profi, hogy azt az utolsó menetet ki tudná védekezni, és borzasztóan unalmas lenne a harc. A pontozás sohasem lesz tökéletes. Mindig lesznek eredmények, amivel nem mindenki ért egyet. Igazából nagyon szórakoztató várni a végén, hogy ki lesz a győztes."
Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá