Dana White szerint rossz ötlet, ha Merab Dvalishvili nem csap össze a barátjával, Sterlinggel
MMA

Dana White szerint rossz ötlet, ha Merab Dvalishvili nem csap össze a barátjával, Sterlinggel


Merab Dvalishvili a hétvégén döbbenetes iramot diktálva megverte Petr Yant, a korábbi harmatsúlyú bajnokot, aki hatalmas nagy lejtmenetben van, pedig nemrég még a súlycsoport egyik legnagyobb sztárja volt.

Dvalishvili ezzel a teljesítménnyel és a kilenc meccses nyerő szériájával bajnoki címmérkőzést érdemelt ki, de mivel a harmatsúly bajnoka jelenleg Aljamain Sterling, "The Machine" azt mondta, nem hajlandó vele kiállni, hiszen nagyon jó barátok.

A UFC főnöke nem ért egyet ezzel a gondolkodásmóddal, és meglehetősen furcsa szónoklatot tartott arról a Power Slap gála utáni sajtóeseményen, miért jó, ha bunyózol az egyik legjobb barátod ellen:


“Attól még lehettek barátok, hogy arra vágysz, ami a barátodé" – kezdett bele White. "Szerintem Merab rossz úton jár. El kell döntenie, hogy melyiket választja: egy címmeccset, vagy engedi, hogy alatta lévő bunyósok átugorjanak rajta. Ha az utóbbit, akkor most megmondom, hogy annak a sztorinak nem lesz jó vége."

Nem ez az első alkalom, hogy egy fighter nem hajlandó a barátja ellen harcolni. Régen Jon Jones és Rashad Evans jelentette ki, hogy egymás ellen soha nem bunyóznak, erre később csak azért került sor mégis, mert összekaptak valamin.

Merab azt mondta a bunyó után, Sterling a testvére, ő az igazi bajnok és nem hajlandó vele mérkőzni, de reméli, feljebb megy egy súlycsoportot, és akkor megkapja a bajnoki címmérkőzést, mert nagyon szeretné ezt a lehetőséget. 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

UFC (@ufc) által megosztott bejegyzés


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá