Dana White szerint Rose Namajunas lesz Weili Zhang következő ellenfele
MMA

Dana White szerint Rose Namajunas lesz Weili Zhang következő ellenfele


A Dana White-tal készült, ESPN által prezentált interjúsorozatból már megírtunk néhány érdekesebb részletet, most a női szalmasúlyú bajnok, Zhang Weili (21-1) következő ellenfeléről kérdezték a főnököt.


„Nyilvánvaló, hogy mindenki Rose Namajunas ellen akarja látni. Remélhetőleg ezt össze is tudjuk hozni. Ha mégsem, akkor a következő a sorban valószínűleg Carla Esparza lenne. A terv, hogy erre még idén, Ázsiában sor kerüljön.” – fogalmazott Dana


A rangsort és a felhozatalt tekintve ez teljesen ésszerű is, hiszen Rose (9-4) a ranglista első helyezettje, aki bajnok is volt itt korábban. Jessica Andrade taszította le a trónról, akinek legutóbbi meccsén vissza is vágott, legyőzte megosztott pontozással.


Azonban sokan egy Weili vs. Jedrzejczyk visszavágóért kiáltanak, ugyanis a két hölgy 2020-ban az év bunyóját produkálta, amit Weilinek adtak a pontozók. Joanna Jedrzejczyk ugyebár (16-4) a 2. kiemelt, természetesen erősen lobbizik a visszavágás lehetőségéért.


A történet 4. szereplője, Carla Esparza (17-6) jelenleg a 4. kiemelt, legutóbbi 4 meccsét hozta, tehát jó formában van, azonban még így is elég meglepő lenne, ha el tudná happolni a címmeccset Rose és Jedrzejczyk elől.


Rosszul tehát nem járhatunk, a női szalmasúlyú mix igen jó lehetőségekkel kecsegtet minket a jövőre nézve, ezeket a lehetőségeket pedig a UFC általában igen jól használja ki.Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá