Dana White szerint Luke Rockhold hülyeségeket beszélt, remek egészségügyi ellátást kapnak a UFC-sek

Dana White szerint Luke Rockhold hülyeségeket beszélt, remek egészségügyi ellátást kapnak a UFC-sek


A UFC 278 média napján Luke Rockhold mindenki elől ellopta a show-t, mert olyan rant-be kezdett, hogy a UFC-s alkalmazottak kedvük szerint lekapcsolták volna az áramot a beszéde közben.

Ezt végül nem tették meg, de a saját csatornáikon nem adták le Rockhold interjúját. Luke többek között a fizetésekre és az egészségügyi ellátásra panaszkodott, Dana White pedig azt mondta, hogy "minden nonszensz, ami elhangzott a szájából".
“Amíg itt bunyóznak, addig nagyon jó ellátásban részesülnek, Luke Rockhold-ot is beleértve." - mondta válaszul Dana. "Amikor oldalszalag sérülést szenvedett és hátsérülésekkel bajlódott, fizettük a teljeskörű ellátását cakkumpakk. Elmondom nektek, hogy ezt semmiféle más egészségügyi biztosító nem fizette volna ki neki teljesen úgy, ahogy mi. Minden, amit Rockhold mondott, egy nagy bullshit és abszolút nem igaz. Minden egyes fighterünk hihetetlenül jó egészségügyi ellátásban részesül. Ha például össze kell varrni egy nyílt sebet, azt mi nem is sima orvosokkal csináltatjuk, hanem plasztikai sebészekkel, akiket szintén mi fizetünk ki."

Rockhold nem tért ki arra, mi is pontosan a baja az ellátással, de előtte sokan bírálták a UFC-t azért, amiért a karrierjük UTÁN nem gondoskodnak róluk, vagyis hogy nincs hosszútávú egészségügyi ellátásra vonatkozó programja a promóciónak.


Ez azért kiemelten fontos, mert például a CTE (krónikus traumás encephalopathia, helyrehozhatatlan agykárosodás) a fejüket érő folyamatos behatások miatt érinti a bunyósokat, és a tünetek csak a karrierjük végén, vagy évekkel az után jelentkeznek.

Dana azt mondta, már "az első naptól kezdve" azon dolgoznak, hogyan lehetne megvalósítani a hosszútávú ellátást.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá