Dana White szerint egészen elképesztő, hogy az emberek leírják Cowboy-t
MMA

Dana White szerint egészen elképesztő, hogy az emberek leírják Cowboy-t


Most vasárnap hajnalban jön a várva-várt Conor McGregor vs. Donald Cerrone hypemeccs.

Sokan kiritzálták Conor-t és a UFC-t azért, mert épp Cowboy-t szemelték ki ellenfélnek. Hogy miért? Mert gyengének, esélytelennek tartják Cerrone-t. Egy bemelegítő mérkőzésnek hiszik a január 19-i összejövetelt. Emiatt borult ki a UFC főnöke, Dana White nemrég:

“Elképesztő, mennyire tiszteletlenül viselkednek az emberek Cowboy-jal szemben. Úgy néz ki, elfelejtették, milyen jó is ő valójában" Kétszer kikapott egymás után. De volt már ilyen korábban is, amit egy elképesztő jó menetelés követett. Szóval ne írjuk le őt a meccs előtt. Ez a meccs egy bemelegítő meccs – egy lószart!" – fakadt ki a Boss.

 

Igazság szerint mindkét bunyót kikapott a legutolsó meccsén, ezért is logikus, hogy nem a győztesek táborából hoztak valaki Conor-nak.

Nektek mi a véleményetek erről a párosításról?

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá