Dana White szeretné összehozni a Stipe Miocic vs. Jon Jones mérkőzést
MMA

Dana White szeretné összehozni a Stipe Miocic vs. Jon Jones mérkőzést


A UFC nehézsúlyú bajnoka, Francis Ngannou a térdműtétéből épülget fel, hosszú ideig nem mérkőzhet még, ez pedig azt jelenti, hogy akarata ellenére "feltartja" a mezőnyt.

Január végén volt a legutóbbi mérkőzése, és Stipe Miocicnak, az előző bajnoknak is évente csak egy meccse volt bajnokként, tehát elvileg a kameruninak is simán beleférne, hogy 2023. februárjában véd címet, sokak szerint kéne egy átmeneti bajnoki címet rendezni, amíg pihen.

Dana White ezt a lehetőséget Stipe-nek, a UFC történelmének messze legjobb nehézsúlyú bajnokának adná meg, méghozzá Jon Jones ellen, akinek még soha nem volt mérkőzése nehézsúlyban, de ő meg a félnehézsúly legnagyobb bajnoka.

A UFC főnöke a TMZ-nek adott egy interjút, melyben elmondta, a nyárra össze szeretné hozni ezt a "superfightot" a két korábbi bajnok között.

Valójában ez egy nagyon jó ötlet lenne, több szempontból is. Francistől nem vennék el a bajnoki övet, és később lehetne egy bajnok vs. átmeneti bajnok meccs, másrészt meg, ki a fene NEM nézne meg egy Miocic vs. Jones meccset?

Harmadrészt pedig, Stipe megérdemelne egy ilyen kaliberű mérkőzést, hiszen tényleg a UFC legjobb nehézsúlyú bajnoka, négy címvédése volt, amivel rekorder a promóciónál.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá