Dana White sokatmondó képet posztolt a Bunyószigetről
MMA

Dana White sokatmondó képet posztolt a Bunyószigetről


A Bunyósziget az egyik legjobb dolog, ami csak történhetett a UFC-vel. A koronavírus miatti lezárások következtében a promóció arra kényszeredett, hogy a nemzetközi bunyókat egy szigeten rendezze le.

Dana kibérelt egy helyet Yas Island-en, Abu Dhabi-ban, ahová Európából is kiutaztathatják a versenyzőket a mérkőzések kedvéért. Ezt a szigetes koncepciót az elején úgy képzelte el mindenki (mi legalábbis biztosan), hogy lesz egy apró, lakatlan sziget az óceán közepén, annak a közepére be lesz téve egy ketrec, és ebben a környezetben lesznek a fight-ok.

De amint rákeresel Yas Island-re a térképen, egy lelombozó képet dob ki a Google, és rájössz, hogy basszus, ez nem is egy sziget, hanem csak egy tengerparthoz közeli település.

Azonban Dana most posztolt egy képet arról, hol tervezi a meccseket, és egy pillanat alatt elillant minden rossz érzésünk, a helyét pedig a HYPE vette fel. Skubizd:Homok, tengerpart, a háttérben, bunyók az előtérben. Ennél szebbet el sem tudunk képzelni.

Az első gálát július 11-én rendezik a Bunyószigeten. Már folynak az előkészületek, emiatt White nem is tudott ott lenni az Apex-ben a vasárnap hajnali gálán. Minden bunyós ott alhat majd természetesen.

Egy kis kárpótlás a szar fizetésért, mondhatni.

UPDATE: 

Egy olvasónk jelezte, hogy valószínűleg az éles meccsek egy beltéri Octagon-ban lesznek, és itt csak edzeni tudnak majd a versenyzők. Utánanéztünk, és valóban mondott egy interjúban Dana olyat, hogy lesz egy külön aréna, amit direkt a gáláknak építettek. Elmondása szerint kicsi, de nagyon menő lesz. hogy ez mit takar, még nem tudjuk.

Erre feltételezésünk szerint az extrém meleg (40 fok este) és az egyéb kellemetlenségek (homok a ketrecben) volt szükség.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá