Dana White reality show-ja a Netflix-re és külföldre megy
MMA

Dana White reality show-ja a Netflix-re és külföldre megy


Az UFC/Dana storyja egy durvább szintekre lép.Dana White számára jól alakul a 2016-os esztendő. Az UFC tulajdonosváltásával hozzávetőlegesen 360 millió dolláros bevételre tett szert. A szervezet rendezvényei bevételi és nézettségi rekordokat döntögetnek. Emellett az UFC elnök saját „mellék reality showja”, a Dana White: Lookin’ for a fight is egyre népszerűbb. Ebben a web-szériában White saját elmondása szerint visszatér a gyökereihez és új tehetségeket keres az USA-ban és világszerte. A sorozat körüli érdeklődés felkeltette a Netflix érdeklődését is. A Netflix leginkább saját szériáinak gyártásával, valamint online streaming szolgáltatás keretében történő műsorsugárzással foglalkozik. Talán leghíresebb anyaguk a House of Cards című sorozat, illetve a szuperhős filmek körüli felhajtást meglovagolva belecsaptak az ilyen témájú sorozatok forgatásába és terjesztésébe is.
Az UFC és a Netflix megállapodása értelmében White és kompániája legközelebb (Matt Serra és Nick the Tooth) Maine államból a dél dakotai Black Hillsbe látogat, és az erről készült felvételek már a Netflixen lesznek elérhetőek a youtube.com helyett.

Reggel 7-től éjfélig vagyunk úton minden egyes nap, de amit itt csinálunk, az teljesen megéri ezt. A forgatás nagyon nagy buli. – fogalmazott az UFC elnöke.

Aki látta valamelyik epizódot, annak nem újdonság White-nak a bevezetőben mondott szavai, mely szerint el fog menni a világon bárhová, hogy új tehetségeket fedezzen fel. Eddig nem jutottak az USA-n kívül, de az új megállapodással ez változni fog a jövőben.

16 epizód leforgatására szerződtünk le, nyolcat ebben az országban (USA), a másik nyolcat pedig a határon túl veszünk fel. Oroszország, Thaiföld az Egyesült Királyság és egy csomó másik ország szerepel a listán. Szó szerint mindenhol ott leszünk.
Mindez mit jelent nekünk rajongóknak? Gondolom egy Netflix előfizetést, amennyiben ezután is nyomon kívánjuk követni a „felfedezőket”. A harcosok számára kivételes lehetőséget karrierjük építésében, hiszen eddig ugyan helyi szervezeteket látogattak az USA-ban, de ha külföldre is eljutnak, ott biztos komoly médiafelhajtás fogja övezni a forgatást, így a helyi elitnek jó esélye van arra, hogy ha virít, akkor a világ vezető MMA promóciójánál építse tovább pályafutását. Az új szerződés a sportnak is jó, hiszen a Netflix-szel még több emberhez juthat el ez a fiatal, de egyre gyorsabban növekvő szabályrendszer.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá