Dana White pofozó bajnokságot indít Power Slap néven, ahova leigazolták Szabó Franciska judo Eb-bajnokot is!

Dana White pofozó bajnokságot indít Power Slap néven, ahova leigazolták Szabó Franciska judo Eb-bajnokot is!


Dana White futtatja a világ egyik legsikeresebb promócióját, a UFC-t. A sikeres üzletembernek nagyon sokat köszönhetnek az MMA rajongói, többek között a Dana White Contender Series-t és a The Ultimate Fighter bunyóreality-t is, ami számos legendás bajnokot fedezett fel és adott a világnak.

Dana most egy új dologba, egy teljesen más sportba vágta a fejszéjét – abba, ahol a versenyzőknek védekezés nélkül kell benyelniük ellenfeleik legerősebb pofonjait. A brutális küzdősport manapság egyre divatosabb, és sokat elmond, hogy White-ék is látnak benne üzleti lehetőségeket.

Kiderült, hogy White 2017 óta dolgozik a megvalósításon:
“Nagyon izgatottan várom, hogy elinduljon a Power Slap" – mondta White. “2017 óta dolgozom a megvalósulásán. Amikor az első slap fighting klipet megláttam, egyből a sport rajongója lettem. És megláttam benne az üzleti lehetőséget, hogy ebből egy nagy dolog lehet. Az egyik videónak 300 milliós nézettsége volt. Tudtam, pontosan mit kell tennem azért, hogy ebből egy igazi sport legyen, ugyanúgy, ahogy azt tettem az MMA-val anno. A Power Slap-et ugyanúgy az NSAC atletikai bizottság felügyeli, mint a UFC-t, szigorú szabályaink vannak, súlycsoportokkal, világranglistával. Úgy érzem, a Power Slap a modern küzdősport fanoknak való.”A Power Slap – ami a UFC partner promóciója is egyben természetesen – első szezonja valamikor 2023 elején várható nyolc epizóddal, és egy magyar versenyővel.

A korábbi U23-as Európa-bajnok judós, Szabó Franciska elment a Power Slap válogató versenyére, és meg is nyerte. Ezzel kiérdemelte, hogy leigazolják.

A wellness kategóriában (a béna kategórianév senkit se tévesszen meg, itt olyan izmos hölgyek versenyeznek, hogy a legtöbb férfi gyúrós eltörpül mellettük) 2020-ban abszolútot nyerő Franciska elárulta magazinunknak, hogy Dana White és a csapat kedvence lett.

Francit a magyar nézők a televíziók képernyőiből is ismerhetik, ugyanis szerepelt az Exatlon harmadik évadában, ahol gyönyörűen menetelt a döntő felé, de egy bokaszalag szakadás miatt sajnos idő előtt fel kellett adnia a versenyt. Mindebből látni azért, hogy amibe Franciska belefog, abban mindig nagyon sikeres lesz.

Innen is sok sikereket kívánunk neki a Power Slap-ben!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá