Dana White-ot beperelte egy zsarolója

Dana White-ot beperelte egy zsarolója


Dana bátyánk neve merült fel egy múlt heti tárgyaláson. Az egész még egy 2015-ös zsarolási ügyből eredeztethető, akkor még csak “névtelen businessmanként” hivatkoztak rá, a mostani esetben azonban nevén is nevezik az igazgató urat.

A feljelentő egy bizonyos Ernesto Joshua Ramos, azt állítja, 2015-ben Dana lefeküdt barátnőjével és erről videója is van. A nőt egy sztriptízbárban ismerte meg, táncosként dolgozott ott, Dana pedig állítólag rendszeres vendége volt és alkalmanként akár több ezer dollárt is fizetett neki, hogy szórakoztassa. Elvileg a UFC 179 gálára is elkísérte őt Brazíliába.

Ramos azt állítja, barátnője úgy utazott el, hogy tisztában volt vele, hogy le kell feküdnie Dana-val és ki is fizetett neki 5 ezer dollár előleget az út előtt, illetve később még 10 ezret. Ramos az állítólagos felvételt továbbította Dana-nak, aki ezzel megkereste az FBI-t, pedig ezen a ponton még csak pénzt sem kért. Ramos szerint Dana önként ajánlott fel 200 ezer dollárt, viszont amikor ő elfogadta a csekket, az FBI rajtaütött.

Ramos úgy látja, hogy Dana az ismeretségét és befolyását használva úgy intézte, hogy az ügyvédje nem képviselte őt megfelelően és ezért rá volt kényszerítve, hogy bűnösnek vallja magát. A mostani esetben Ramos új ügyvédet fogadott, akit állítólag maga Dana White keresett meg azzal, hogy hajlandó fizetni akár milliós összeget is, ha titoktartási szerződést ír alá. Dana persze tagadja mindezt és esze ágában sincs fizetni, ezért pereli most őt egykori zsarolója.

Dana így nyilatkozott az esetről: “Most tudtam meg, hogy valami bullshit eljárás indult ellenem tegnap. Ez a csávó egyszer már ült börtönben, mert megzsarolt engem, most  felbérelt egy szintén ex-fegyencet ügyvédnek és 10 milliót akar kivasalni belőlem. Akkor sem kapott pénzt és most sem fog.”


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá