Dana White nem találkozott Conorral, de optimista, hogy megcsinálják Khabibbal a superfightot
MMA

Dana White nem találkozott Conorral, de optimista, hogy megcsinálják Khabibbal a superfightot


Mint ahogy azt megírtuk, úgy volt, hogy Dana White találkozik Conor McGregorral a hétvégi UFC gálán, de sajnos ez nem történt meg.

A találka átcsúszik Conor június 14-ig meghallgatására:

“Vegasban találkozom Conorral" – mondta újonnan White. "New York óta nem találkoztunk (a buszos eset utáni krízistalálkozó óta, ha jól gondolom – a szerk.), nem is beszéltünk, semmi, szóval már ideje hogy ezt megtegyük. Az, hogy mi lesz vele, attól függ, mi lesz a meghallgatásán. Addig csak sötétben tapogatózunk."A Khabib vs. McGregor találkozóról is szó esett, pozitív értelemben:
“Egész biztos vagyok benne, hogy ezt a meccset akarja Conor, és abban is, hogy Khabib is ezt a meccset akarja. Szóval igen, megtörténhet a szupermeccs."Szóval június 14-én minden kiderül.Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá