Dana White: nem mondok le

Dana White: nem mondok le


Dana White nyilatkozott a hétvégi gála sajtókonferencián a feleségpofozós botrányról.

A UFC főnökéről nemrég előkerült egy videó, amelyen visszaüt a feleségének egy szilveszteri bulin. A pár 30 éve van együtt, és még sosem történt velük ehhez hasonló. A felek hamar kibékültek, a rajongókat pedig eléggé megosztotta a botrány.

Voltak, akiket rendesen feldühített, hogy White kezet emelt a feleségére. de valójában azok voltak többségben (a cikkünk alatti magyar kommentekből indulunk ki), akik szerint Dana nem csinált semmi rosszat.

Dana a UFC on Vegas 67: Strickland vs. Imavov sajtókonferencián mondta, nem érti, miért támogatják az emberek ebben a helyzetben:
“Ezt nem lehet kimagyarázni. Nincs mentségem. Életem végéig ezzel kell élnem. Arra viszont nem számítottam, hogy lesz, aki a védelmemre kel. Én azokkal értek egyet, akik elítélnek emiatt. Abszolút megérdemlem a kritikát. Egy nőt nem szabad megütni. Szóval ne mondja azt senki, hogy nem hibáztam."

Vannak azonban olyan szélsőséges nézetek is, melyek szerint Danának le kellene mondania a UFC éléről, de szerinte ez nem tenne jót senkinek:
“Mik legyenek a következmények? Ha lemondanék, azzal ártanék a cégnek. Ami történt, megtörtént, és biztosíthatok mindenkit afelől, hogy nem fog megismétlődni. Az a büntetésem, hogy életem végéig azt fogják gondolni rólam az emberek, hogy nőverő vagyok és hogy sokan már nem tisztelnek engem."


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá