Dana White menesztette Cris Cyborgot a UFC-ből
MMA

Dana White menesztette Cris Cyborgot a UFC-ből


Mint ismeretes, Cris Cyborg lebunyózta a UFC-szerződését Felicia Spencer megverésével, vagyis újat kell papírra vetni. Erre azonban úgy néz ki, nem kerül sor, és ezt nem akárki, hanem a UFC főnöke mondta:

"Továbbra is bullshit dumákkal kerüli Amanda Nunes-t. Üzenet fogadva, és megértve. Menesztem őt. Nem ajánlok fel neki semmit. Szabad mostmár, mehet a Bellatorba, vagy más promóciókhoz, és megkaphatja azokat a könnyebb bunyókat, amikre annyira vágyik. Kész, vége” – mondta Dana.Ez természetesen azt is jelenti, hogy ebből semmi sem lesz.

White és Cyborg egymásra mutogatott, hogy miért nem jöhet létre a visszavágó, Dana szerint Cyborg csak azért gerjesztette ezt a "kamu vitát" a médiában, hogy elterelje a figyelmet arról, hogy nem mer kiállni másodjára is Nunes ellen, akitől 51 másodperc alatt kikapott TKO-val.

Elmondása szerint nem utálja Cyborgot, nem akar rosszat neki, és már 2015-ben elásta a csatabárdot (volt nem kis sárdobálás korábban köztük) a brazillal, amikor leigazolták, és szerződést ajánlottak neki. De még ha utálná is a korábbi pehelysúlyú UFC-bajnokot, akkor sem lenne akadálya annak, hogy Cris bunyózzon. Erre White a Tito-val való kapcsolatát hozta fel példának:

"Én is utálom Tito-t, és ő is utál engem. Mégis bunyózott a UFC-ben. Még így is nyélbe ütöttük a bizniszt. A Cyborg biznisszel viszont végeztünk."


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá