Dana White leszervezné a Max Holloway vs. Alexander Volkanovski 3-at
MMA

Dana White leszervezné a Max Holloway vs. Alexander Volkanovski 3-at


Max Holloway és Alexander Volkanovski immár másodjára küzdöttek meg egymással a múlt hétvégi UFC 251-en.

Mindkét meccs baromi élvezetes volt, és mindkettőt Volkanovskinak ítélték oda a bírók. Az elsőt nagyon simán vitte Alexender, a legutóbi meccs pontozásán viszont sokan kiakadtak, teljesen jogosan, hiszen a vak is látta, hogy Max volt a jobb, Volkanovski pedig a töredékét sem tudta nyújtani annak, amit az első meccsen.

Dana White nemrég arról beszélt, hogy összehozná a trilógiát:
"Egyetértek azzal, hogy Max-nek kellett volna nyernie. Nem lenne nehéz adni a srácoknak egy trilógiát. De elbőb hagyjuk őket otthon pihenni, lássuk meg, mi lesz azután. Nem túl jó a helyzet Volkanovskinak: ő a bajnok, övé a bajnoki öv is, és mire hazamegy, mindenki arról beszél, hogy Holloway volt a jobb. De az az igazság, hogy ő nyerte meg a meccset. A bírók neki ítélték oda a győzelmet, ha egyetértesz a döntéssel, ha nem. A pontozóbírók így döntöttek.”

A trilógia több szempontból is logikus lenne: egyrészt, senki sem ugorhat át Max-en a ranglistán, másrészt elég látványosan bunyóznak egymással, ezt nem nagyon lehet megunni, harmadrészt nagyon sokan várják azt, hogy Max visszavághasson az ausztrálnak és ismét ő legyen a bajnok.Jelenleg 1-1 az állás köztük (nemhivatalosan), így a harmadik összecsapáson valamelyikük pontot tehetne az i-re.

Ki lesz az?

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá