Dana White leigazolta a UFC következő Holly Holmját
MMA

Dana White leigazolta a UFC következő Holly Holmját


A korábbi többszörös bokszvilágbajnok Holly Holm veretlen MMA harcosként vonult be a UFC-be, óriási hype közepette. Veretlenségét három UFC-s meccs után is megtartotta, ráadásul legyőzte a legyőzhetetlennek hitt Ronda Rousey-t, 10-0-ra javítva a rekordját.

Aztán hanyatlás jött, következő 8 meccséből mindössze 3-at tudott megnyerni. Na de nem is ő most a lényeg, hanem Danyelle Wolf, aki a mai Dana White's Contender Series tehetségkutató MMA promócióban kibunyózott magának egy szerződést a UFC-vel.

Bár még teljesen kezdő (ez volt élete legelső MMA mérkőzése), ő lehet a következő Holly Holm. Hogy miért? "Preacher's Daughter"-hez hasonlóan ő is profi ökölvívó, háromszoros nemzeti (USA) bajnok, ő is vonzza a férfi (és pár női) tekintetet (magyarán jól néz ki).

Danyelle megcsillogtatta boksztudását az első menetben, szép kombókkal és pontos jab-ekkel dolgozott. A másodikban ellenfele is nekilendült, a klincsben okozott neki pár kellemetlen pillanatot, de megverni nem tudta, így a bokszoló hölgy nyert pontozással.

Wolf azt mondta, hálás a megszerzett tapasztalatért, és "rengeteget tanult", de hát nyilván hatalmas lecke az, ha letolod életed első éles MMA meccsét.Tessék szépen bekövetni Instán.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá