Dana White: Khabibot abszolút nem fosztjuk meg az övétől
MMA

Dana White: Khabibot abszolút nem fosztjuk meg az övétől


Az már biztos, hogy a dagesztánit a UFC nem fogja megbüntetni azért, amiért botrányba fullasztotta a UFC 229-et. A TMZ Sports nemrég leült Dana White-tal dumázni, és a főnök mindenkit biztosított afelől, hogy Khabibot kizárólag  a Nevada Állami Atlétikai Bizottság (NAC) büntetheti meg (és az apja, hehe), a cég "abszolút nem".
“Megtarthatja az övét, de fel fogják függeszteni (tehát egy ideig nem bunyózhat – a szerk.), valószínűleg 4-6 hónapra. A meccspénzét még magánál tartja a NAC, nagyjából 250 ezer dollárt vehetnek el tőle szerintem."Amikor még friss volt az élmény, Dana a buszos balhéra is azt mondta, hogy okádni tudna, aztán mégis felhasználta a Khabib vs. Conor meccs promóciójaként (bár én ezt személy szerint megértem, hozzá tartozik a sztorihoz, bármilyen rossz és sötét is).

Most ugyanez a helyzet.

Múlt vasárnap még azt mondta a UFC elnöke, hogy hányni tudna, a TMZ-s interjúban pedig már azt, hogy javult azóta a kedve valamelyest, de persze még mindig elítéli azt, amit Nurma tett, még ha meg is érti, hogy elpattant az orosz agya.

“Szerintem mindenki tudja, miért ugrott át a ketrecen, de rosszul tette. Világbajnok. Most verte meg McGregort az egész világ szeme láttára. Egy random srác beszól neki a ketrec mellől? Rá kellett volna hederíteni. Nyertél, nem? De."Eközben megjött az az infó is, hogy hány virtuális jegyet vásároltak az internetes nézők, hogy legálisan nézhessék a bunyót:"Nem értük el a 3 millió jegyvásárlást, elég nehéz átlépni a 2 milliós álomhatárt. De a 2 milliót túlszárnyaltuk, szóval boldog vagyok."

Arról pedig még mindig csak spekuláció van, hogy mi lesz Khabibbal.Szólj hozzá