Dana White: Khabib újra bunyózni fog
MMA

Dana White: Khabib újra bunyózni fog


"Khabib újra bunyózni fog" – jelentette ki ma Dana White.

Nurmagomedov (29-0) a legutóbbi diadala után jelentette be, hogy a Gaethje elleni meccse volt az utolsó a UFC-ben, az idén elhunyt édesapja nélkül nem folytatja (akinek egyébként az volt a kívánalma, hogy érje el a 30-0-s profi mérleget).

"A Sas" egy szavahihető ember, ezért a legtöbben elhittük neki, amit mond, de még lehet, hogy ő sem teljesen biztos a dologban, és csupán a hirtelen rá nehezedő érzelmek miatt nyilatkozta azt, amit.

A kérdőjel azonban még azóta is ott lebeg a levegőben, hiszen Khabib nem került le a UFC hivatalos ranglistájáról, még mindig ő a könnyűsúlyú bajnoka a promóciónak. Sőt, mi több, még a USADA doppingellenőrzési protokolljából se vonta ki magát a dagesztáni. Ez utóbbi azért fontos, mert egy visszavonult harcosnak fél éven át kell negatív drogteszteket produkálnia, mielőtt visszatérhet.

És mint tudjuk, egy drogteszt nem a legkellemesebb élmény a világon, tehát ha Khabib tényleg vissza akarna vonulni, már rég megálljt parancsolt volna a vizsgálatoknak – ehhez képest nemrég adta le 47. negatív mintáját.

Időközben bejelentették a Conor vs Poirier 2-t, amit januárban rendez meg a UFC. Két ilyen kaliberű bunyós harcáról azt hinnénk, hogy bajnoki címmérkőzés lesz, de ezt Dana White cáfolta:
“A McGregor-Poirier nem a címmeccsért fog menni. Szerintem Khabib megpróbálja elérni a 30-0-t. ha még mindig teszteli őt a USADA... mégis mi másért hagyná, hogy teszteljék még, ha nem azért, mert szeretne még egy harcot? Szerintem még mindig nem döntötte el 100%-osan, hogyan tovább. Előbb-utóbb dönt majd, de én nem pusholom. Épp most bunyózott, friss még az élmény. Adjunk neki időt a gondolkodásra, hadd legyen most a családjával, hadd pihenje ki magát az ünnepek alatt. Nincs hova sietni."


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá