Dana White: Jones keresett már annyit, hogy nyugodtan visszavonulhasson
MMA

Dana White: Jones keresett már annyit, hogy nyugodtan visszavonulhasson


Jon Jones tegnap bejelentette a Twitterén, hogy leadja félnehézsúlyú övét, amiért a UFC nem fizeti meg rendesen. A UFC főnöke reagált a "hisztire", ami egyesek szerint jogos, mások szerint nem.

Fordítjuk a reakciót:
“Jon Jones minden idők egyik legjobbja. Rajta áll, hogy milyen döntést hoz a karrierjére vonatkozóan. Az az igazság, hogy elég pénzt keresett már ahhoz, hogy soha többé ne kelljen dolgoznia az életében, így nyugodtan visszavonulhat.

"Bones" azt írta, Jan Blachowicz és Dominick Reyes nyugodtan megküzdhet a bajnoki övéért, meg azt, hogy akkor tér majd vissza, ha a UFC összehozza a superfightot közte és Israel Adesanya között, jó pénzért. A hozzá közel állók szerint biztosan fogjuk még Jon-t látni a ketrecben, és komolyan gondolja, hogy leadja az övét.

Nem tudjuk, ti mit szűrtök le Dana szavaiból, de mi azt, hogy nem nagyon viselné meg, ha a félnehézsúly koronázott királya örökre otthagyná a UFC-t.

Egyébként Jones edzője, Mike Winklejohn is nyilatkozott az ügyben, megköszönte a UFC-nek, hogy munkát adnak nekik és dicsérte őket, azért, hogy ilyen nagyra nőttek, ugyanakkor hozzátette, monopol helyzetben vannak, ezért ők döntenek a meccspénzekről, és mélyebben is a zsebükbe nyúlhatnának.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá