Dana White: jön a GSP vs. Nate Diaz és a Rockhold vs. Gustaffson a UFC 227-en
MMA

Dana White: jön a GSP vs. Nate Diaz és a Rockhold vs. Gustaffson a UFC 227-en


Egyszerre két év meccse esélyes párosítást kotyogott ki a UFC főkopasza.

Napok óta rebesgetik, hogy Georges St-Pierre befogyaszt könnyűsúlyba, és megküzd az évek óta inaktív Nate Diaz-zal, aki eddig csak és kizárólag Conor McGregorral volt hajlandó bunyózni, és arról is hallottunk pár pletykát, hogy Luke Rockhold felmegy félnehézbe, és megpróbálja legyőzni Alexander Gustaffsont.

Kapaszkodjatok meg: a pletykák igaznak bizonyultak.

Dana White a UFC Unfiltered tegnapi adásában árulta el, hogy igen, épp azon dolgoznak, hogy lebonyolítsák ezeket az álommeccseket, méghozzá Los Angelesben, a UFC 227-en.
“Igaz, és 155 fontban, vagyis könnyűsúlyban lenne a GSP-Diaz meccs. Láttam, hogy voltak pletykák a Rockhold vs. Gustaffson meccsről is, és azok a pletykák is igazak, azzal a kivétellel, hogy nem bajnoki övért meg majd a bunyó. Los Angelest célzom meg. Ha minden összejönne, egy tökéletes világban a Dillashaw vs Garbrandt lenne a UFC 227 főmeccse, a GSP vs Diaz lenne az előmeccs, aztán jönne a Gustafsson vs Rockhold és a Brunson vs Antonio Carlos Jr." – dübörgött White hangja.Egyik meccset sem jelentette még be a UFC hivatalosan, de minden bizonnyal ez hamarosan megtörténik.

MEKKORA MÁR?!?!?!

Nem biztos, hogy GSP le tud menni könnyűbe, valószínűleg váltósúlyú meccs lesz, de várjuk csak szépen ki a végét.


Szólj hozzá