Dana White: hamarosan vége az Ultimate Fighter bunyórealitynek
MMA

Dana White: hamarosan vége az Ultimate Fighter bunyórealitynek


Úgyhogy addig nézzük, amíg még lehet.

A 2005 óta minden évben műsoron lévő, általunk is nagyon kedvelt The Ultimate Fighter tévés realitynek sajnos befellegzett. Pedig ez a show volt az, ami a főáramba juttatta a UFC-t, hiszen a finálé meccse Forrest Griffin és Stephan Bonnar között olyan fergetegesre sikerült, hogy azóta is sokat emlegetik.Dana White a hétvégén elárulta, hogy miután a UFC otthagyta a FOX-t és szövetkezett az ESPN-nel, a realityshow a következő szezonnal végleg véget ér.
“Még nem tudjuk pontosan. Lehet, hogy a TUF következő évadja lesz az utolsó. Hihetetlen, hogy már a 13. éve megy."White azt mondta, akkor se csüggedjünk, ha nem lesz több Ultimate Fighter, mert más érdekességek válthatják fel a sorozatot:“Az ESPN-eseknek is tudunk majd szolgáltatni egyedi tartalmat, és marha jó lesz. Összesen 42 műsor lesz egy évben az ESPN-en, ami eddig nem mutatott UFC-t. Szóval aki szerint ez nem győzelem, az kussoljon."

A 42 műsor egyébként 20 db Fight Night gálát jelent a számozott gálák mellett évente, és ide tartoznak a Tuesday Night Contender Series adások is, amiket mi nem követtünk figyelemmel. Szerencsére a Fight Pass marad, vissza lehet nézni a meccseket továbbra is.Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá