Dana White és Brendan Schaub Instagramon mentek egymásnak
MMA

Dana White és Brendan Schaub Instagramon mentek egymásnak


Eltelt már pár nap anélkül, hogy Dana White mondott volna valami „kedveset” valakiről (pl. Ngannou egója, vagy Ortega nem kárpótlása), így csak idő kérdése volt, hogy a szervezet elnöke belekössön valakibe. Tegnap sikeresen meg is tette…

Amióta visszavonult a harctól, Brendan Schaub, MMA és boksz szakértőként dolgozik és szórakoztatja a népet. Podcastjében, a korábbi K-1 és Glory bajnok, Gökhan Saki KO vereségéről beszélt, amelyet a UFC 226-on szenvedett el.

Állítása szerint, az emberek azt hiszik, hogy minden nagynevű kickboxer jól fog szerepelni a ketrecben is, de ez nem ilyen egyszerű, hiszen teljesen más kávéház a két sport. Israel Adesanya, aki egy világklasszis kickboxer, nem értett egyet Schaub véleményével, ezért kiposztolta az adás egy részét Instagramra.

View this post on Instagram

Ssshhhh...🤫 #ithinkyoudbesurprised

A post shared by Israel Adesanya (@stylebender) onA UFC „főkopasza” pedig váratlanul megjelent a poszt alatt…

Schaub és White nem ápolnak túl jó viszonyt, főleg amióta Schaub hevesen tiltakozott a UFC és a Reebok együttműködése ellen. (A harcosoknak nem lesz annyi szponzoruk, ergo kevesebb pénzt kapnak.) Ám ilyen reakcióra nem sokan számítottak, az biztos.

Dana White: „Mekkora egy kibaszott fasz!!! Mi a szart tud ez az idióta sportról vagy az üzletről? Adesanya, csak az idődet pocsékolod, ha erre a GYÖKÉRRE hallgatsz. A csávó 6-5 volt a UFC-ben!!! Az egyetlen dolog, amire megtanít, hogy hogyan üssenek ki.”

Brendan külön-külön válaszolt Adesanyának, valamint a szemmel láthatóan megőrült Danának is.

Schaub Adesanyának adott válasza: „Te egy szörnyeteg vagy! Olyan emberekre gondoltam, akik kevés MMA tapasztalattal rendelkeznek (Saki), és úgy érkeznek a nagy ligákba. Neked rengeteg tapasztalatod volt már, mikor a UFC-hez kerültél.”

White kedves szavaira való reakció: „Húúú, nézzétek csak ki tart éppen szünetet Ronda Rousey szennyesének hajtogatása közben és ugrik fel Instagramra. Gratulálok Uram. Adesanya, neki van igaza (Whitenak), mit tudok én? Hallgass inkább egy kövér, kopasz alakra, aki soha életében nem harcolt. Hajrá!”

Vélemények?


Szólj hozzá