Dana White bejelentette, Szabó Franciska egy MMA fighterrel csap össze pénteken a Power Slap-ben

Dana White bejelentette, Szabó Franciska egy MMA fighterrel csap össze pénteken a Power Slap-ben


Szabó Franciska, alias Sheena "A Magyar Hurrikán" Bathory helyi idő szerint pénteken megvívja harmadik mérkőzését Dana White promóciójában, a Power Slapben, méghozzá egy profi MMA fighter ellen, a promóció történelmének első női co-main mérkőzésén, amivel megint történelmet ír.
A Power Slap tulajdonosa, Dana White ugyanolyan elánnal és lelkesedéssel jelentette be a gála programját az Instagram-oldalán, ahogy a UFC-gálákat is szokta, ugyanúgy ott voltak a háttérben a párosítások, ahogyan azt már megszokhattuk. Franciska mérkőzését külön kiemelte.
„A gála történelmének első női előmeccsén tér vissza Sheena. Sheena egy abszolút vadállat, minden, amit csinál, az népszerű lesz, kőkemény a csaj. Több százmilliós nézettsége van. Ellenfele Jackie Cataline lesz, aki egy tapasztalt MMA fighter és birkózó volt korábban. Kétségkívül ez lesz Sheena karrierjének legkeményebb mérkőzése. Egy igazi badass fight lesz."
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dana White (@danawhite) által megosztott bejegyzés


Az Európa-bajnok judós valóságos úttörő a Power Slap-ben, ő volt az első női Power Slap-es mérkőzés résztvevője, melyen egy olyan gigantikus KO-val győzte le ellenfelét, hogy Dana – és sokan mások is – valósággal a rajongójává vált.

Az ilyen pofozómeccseken gyakran csak az ötödik-hatodik pofon eredményez KO-t, de Franci már rögtön az első pofonjával ájultra verte ellenfelét, akinek esélye sem volt viszonozni a kölcsönt.

A második mérkőzés már egy fokkal szorosabb volt. Mivel ez volt az első hivatalos női mérkőzés (az előző egy válogató volt valójában), ide már mérlegelni is kellett, ami nagyon nem volt egyszerű Franciska számára.

A mérkőzésen azonban bebizonyította, hogy nemcsak adni tudja a pofonokat, de állni is. Az első pofonja nem volt KO, így a karrierje során először neki is fel kellett készülnie egy pofonra. Ahogyan az angolok mondanák, "she took it like a champ", vagyis nagyon jól állta a sarat.

Az ütés kihozta belőle azt a bizonyos "vadállatot", ami Dana is említett, és akkora pofont adott ellenfelének, aki percekig azt se tudta, hogy hívják.Reméljük, a harmadik mérkőzését is fölényesen nyeri.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá