Dana White bejelentette, hogy jön még két évadnyi Power Slap

Dana White bejelentette, hogy jön még két évadnyi Power Slap


A UFC főnöke továbbra sem hajlandó elengedi a pofozóbajnokságát és a UFC kezdeti bukdácsolásához hasonlította a promóciót. Jönnek az élő Power Slap gálák is.

Szombaton érkezik a képernyőkre a Power Slap első szezonjának befejező epizódja, amit a UFC Apex-ben forgatnak majd. A showt úgy lehetne jellemezni, hogy sokan nézik (a közösségi médiában legalábbis biztosan, a PPV jegyeladások azonban nem pörögnek olyan jól) , a legtöbben azonban mégis elítélik morálisan. 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

UFC (@ufc) által megosztott bejegyzés


Ez azonban egy biznisz, nem pedig pszichológia szakkör, szóval csak a nézettség számít, mert az hozza a bevételt.

White most azt nyilatkozta, nem nagyon hatja meg a negatív kommentóceán:
“Deja vu érzésem van. Ugyanez volt a UFC fogadtatása, amikor elkezdtük, azzal a különbséggel, hogy most a nézettségünk ott van a szeren. Lényegtelen, hogy a műsor jó, vagy rossz. Van pár ember a médiában, aki megpróbálta kinyírni a showt, de igazából hálás vagyok nekik, mert így óriási nézettséget generáltak. A TikTokon milliárdos nézettségünk volt nyolc hét alatt. Az Instagramon 38,5 milliós egy hét leforgása alatt. A YouTube-on is jók a számok. Sorolhatnám még a jobbnál jobb statisztikákat napestig. Ez a dolog óriási népszerűségnek örvend, és most árulom el, a Rumble-el (ez egy nagy amcsi online videóplatform – a szerk.) kétéves szerződést írtunk alá, és lesznek élő bunyóink is, szám szerint nyolc."

Ez tehát rossz hír azoknak, akik azt hitték, a Power Slap a kezdeti fellángolás után megszűnik.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá