Dana White bejelentette a Chimaev vs. Whittakert!
MMA

Dana White bejelentette a Chimaev vs. Whittakert!


A UFC vezérigazgatója csütörtök hajnalban bejelentette, hogy Robert Whittaker összecsap Khamzat Chimaevvel június 22-én, Szaúd-Arábiában.

A hazai pályát élvező Chimaev középsúlyban rombolhat neki az idegenben harcolni kényszerülő Robertnek a UFC on ABC 6 (Fight Night) gálán, melyet természetesen az ő nevük fémjelez.

A mérkőzés győztese egész biztosan címmeccset kap középsúlyban, ami azt jelenti, hogy Chimaev álma mégsem váltósúlyban válik valóra először, ahogy azt eredetileg tervezte.

Chimaev legutóbb Kamaru Usmannal vívott egy szoros csatát, amit megnyert, így megtartotta veretlenségét, Whittaker pedig Paulo Costát verte meg, szintén egy nagyon jó meccsen.

Dana bejelentett továbbá jó pár izgalmas mérkőzést is erre a gálára. Az előmeccsen megmérkőzik egymással két nehézsúlyú top contender, Sergei Pavlovich és Alexander Volkov. Szintén helyet kapott a kártyán Kelvin Gastelum, aki Daniel Rodriguezzel csaphat össze, valamint Volkan Özdemir nekirombolhat Johnny Walkernek.A gála simán felér egy számozott gálához már most, hiszen már most ezekkel a mérkőzésekkel büszkélkedhet:

  • Robert Whittaker vs. Khamzat Chimaev

  • Sergei Pavlovich vs. Alexander Volkov

  • Kelvin Gastelum vs. Daniel Rodriguez

  • Johnny Walker vs. Volkan Oezdemir

  • Sharabutdin Magomedov vs. Ihor Potieria

  • Nasrat Haqparast vs. Jared GordonEz lesz egyben a UFC első gálája a Kingdom Arénában.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá