Dana White azt fontolgatja, hogy Amanda Nunes-szel ütteti ki Jake Paul-t

Dana White azt fontolgatja, hogy Amanda Nunes-szel ütteti ki Jake Paul-t


Nunes már igent is mondott a bunyóra.

Úgy érezzük, abban mindenki egyetért, hogy a Paul-testvérek a küzdősportok megszégyenítését végzik jelenleg, magukra haragítva a szcéna nagy részét.

A UFC elnökéhez, Dana White-hoz is eljutottak az elmúlt napok szégyenteljes történései, és nem maradtak hozzászólás nélkül, hiszen nem Paul nem csak Conor McGregort hívta ki, hanem az ő nevét is megemlítette, hiszen rajta is áll, hogy megenged-e egy potenciális mérkőzést az ír és az amerikai között.

White azt mondta, azt fontolgatja, hogy Amanda Nunes-t odaengedi Jake Paul elé, hogy a YouTube-erből avanzsálódott bokszoló megszégyenítő KO-s vereséget szenvedjen el egy nőtől.Pontosabban:
"Azon gondolkodom, hogy megengedem Nunes-nek, hogy szétverje a seggét." – reagált Dana.

Nunes már többször megkapta azt a rosszindulatú hozzászólást, hogy férfiakkal kellene küzdenie, és bár ez a férfi vs nő bunyó koncepció halva született ötlet – főleg a UFC berkein belül – mindannyiunk nevében mondhatjuk, hogy ezt a meccset azért megnéznénk a poén kedvéért.

Nunes már reagált is a potenciális összecsapás gondolatára. Annyit írt, "benne vagyok":A UFC dupla súlycsoportos bajnokának Megan Anderson ellen lett volna jelenése decemberben, de sérülés miatt le kellett mondania a találkozót. De talán még sérülten is le tudná verni Paul-t.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá