Dana White azért nem vágja ki Mike Perry-t, mert 'szórakoztató nézni'
MMA

Dana White azért nem vágja ki Mike Perry-t, mert 'szórakoztató nézni'


Mike Perry a hétvégén ismét ketrecbe lépett rendes edzők nélkül, de ezúttal nem tudott győzni, Tim Means lazán kipontozta őt.

Ezzel a vereséggel 14-7-re romlott "Platinum" professzionális MMA mérlege, az ígéretes 9-0 után. Felmerült sokakban, hogy talán ideje lenne megválni tőle, de Dana White bácsi azt mondta, ácsi:
"Mindig kemény és szórakoztató nézni. Azt szeretem benne, hogy... megpróbálta megnyerni ezt a meccset. Jól elszórakoztatja az embereket. Nem tudom, mik a tervei a UFC 255 után, de elég fun fighter.”

És ez igaz is: nem nagyon emlékszünk arra, hogy lett volna unalmas meccse Perry-nek, júniusban pedig megverte Mickey Gall-t, tehát nincs ott a veszélyzónában (= 3 elveszített mérkőzés egyhuzamban), ami kirúgást érdemelne.

Ami viszont árnyékolja a helyzetet, hogy voltak bizonyos ügyei, amik nagyon rossz fényben tüntetik fel őt. Megütött egy idős embert egy étteremben, korábban kiütött egy másik embert, az ex-barátnője pedig megvádolta azzal, hogy Mike bántalmazta őt.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá