Dana White: a ranglista nagyon fontos számunkra
MMA

Dana White: a ranglista nagyon fontos számunkra


A UFC-s párosítások kapcsán gyakran felmerül a kérdés, hogy a cég mennyire veszi komolyan azt a ranglistát, amit saját maga kreált és tart naprakészen minden egyes gála után.

Van, amikor nem a ranglista szerint raknak össze két embert, ilyenkor a marketing (azaz, hogy melyik bunyós mekkora nézettséget, ezáltal pedig mekkora bevételt tud generálni a cégnek) átveszi a vezető szerepet a toplista elől, ez pedig sokaknak nem tetszik.

Dana White most erről a megosztó témáról nyilatkozott az ESPN+ egyik műsorában
"A ranglista értelemszerűen nagyon fontos számunkra. Mindig próbálunk a ranglista szerint összerakni a párosításokat, és az mindig szuper, ha a bajnok mérkőzik az első számú kihívó ellen, vagy amikor a ranglista első helyezettje bunyózik a másodikkal. De sokszor a nézők igényei szerint hozzuk össze a bunyókat."

Természetesen a UFC folyamatosan követi a műsora statisztikáit, innen is tudják, ki a népszerű, kinek a bunyóját szokták elkapcsolni a tévében, stb:
“Ami a statisztikát illeti, minden számot és apró részletet ismerünk. Tudom például azt is, hogy a Contender Series-ben hány ember nézte a meccseket, a rendszerünk pedig folyamatosan update-eli magát.”

Mit gondoltok, mennyire jól szokta összeállítani a bunyókat a UFC?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá