Dana White a McGregor-Mayweather-ről: Úgy gondolom, hogy meg fog történni
MMA

Dana White a McGregor-Mayweather-ről: Úgy gondolom, hogy meg fog történni


Csak nem csendesedik a cirkusz.


Floyd akarja, Conor akarja… és most úgy tűnik, Dana White is megmondta, hogy meglesz a meccs. A kopasz Conan O’Brien vendége volt, ott beszélt erről.
Úgy gondolom, hogy meg fog történni. Kemény tárgyalás lesz, sok egó kérdés van ebben és sok ember, ami mindig nehezebbé teszi. A másik oldalon viszont annyi pénz van a dologba, hogy nem tudom, hogy ne történne meg.

Persze rengeteg fogaskerék forog az ügyben, hisz McGregort szerződés köti a UFC-hez, így a szervezetnek valamilyen módon érdekeltnek kell lennie ebben a mérkőzésben.

Amint azt már tudjuk, Mayweather 100 millió dolláros gázsiért jönne vissza a nyugdíjból. Ezt múlt héten is hangsúlyozta. Másfelől ott az állam atlétikai szövetsége, akiknek nyilván aggályaik lennének a 49-0 mérlegű profit összeengedni egy olyasvalakivel, mint McGregor, aki bokszolóként amatőrnek minősül.

De ahogy azt Dana mondta, rengeteg lóvé van a dologban, ami azért nyilván sikeresen kenheti meg azokat a bizonyos fogaskerekeket. Szerinte egyébként e meccs kimenetele sem annyira egyértelmű, mint azt sokan hiszik. Úgy véli, hogy a méret –nevezetesen Mayweather alacsony mivolta- jelentős tényező lehet ezen a mérkőzésen.
Conor McGregor óriási. 27 éves, a karrierje csúcsán van. Folyd 40. Floydnak mindig meggyűlik a baja a fordított alapállásúakkal és Conor történetesen az. És Conor nagyot üt. Ha eltalál valakit, annak annyi. Az teljesen biztos, hogy Floyd nem tudja majd kiütni. Nem mondom, hogy Conor biztosan megnyeri ezt a meccset, de annyi biztos, hogy ez érdekessé teszi.

Ami pedig üzleti szempontból tény, az az, hogy ezt a bunyót milliók akarják majd látni és veszik meg a pay per view-t. Ha tető alá hozzák., esélyes, hogy a Mayweather vs McGregor PPV eladásai leköröznek minden eddigi boxgálát, kivéve talán a May-Paquiao-t.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá