Dana felajánlotta Furynak a UFC-bunyót Jon Jones ellen, mire ő: 'én nem a földön gurulgatok, két lábon állva bokszolok'

Dana felajánlotta Furynak a UFC-bunyót Jon Jones ellen, mire ő: 'én nem a földön gurulgatok, két lábon állva bokszolok'


Az utóbbi időben megszokhattuk, hogy az MMA harcosok bokszolni mennek – mert ők a bokszolókkal ellentétben értenek más küzdősportokhoz is.

Joe Rogan pár napja azt mondta a egyik podcastjában, hogy ha a világ legjobb nehézsúlyú MMA fighterét (Jon Jones) összezárnánk egy szobába a világ legjobb nehézsúlyú ökölvívójával (Tyson Fury), akkor Jones jönne ki a szobából élve, nem Fury.

A UFC szakkommentátorának kijelentése nagy port kavart, bár a legtöbben ezúttal egyetértenek Joe-val (persze Fury nem, ő azt mondta, ő lenne az, aki élve megúszná a dolgot), a két harcos pedig egymásnak akadt a Twitteren.

Dana White, a UFC főnöke is megszólalt az ügyben, mondván, hogy ha Tyson bevállalja, összehoz neki egy meccset Jones-szal a UFC-ben. Erre reagált most Fury, még egyszer hangsúlyozva, hogy ha akarnak bunyót, az boksz lesz:


„Ha meg akartok velem küzdeni, akkor az az ökölvívás szabályai alapján történik majd. Én nem a földön gurulgatok, két lábon állva bokszolok" – írta a „Cigánykirály" a White-ot idéző MMAJunkie.com posztra a sztorijában.

Volt már olyan, hogy bokszoló merészkedett a ketrecbe, a leghíresebb talán Ray Mercer volt, aki Kimbo Slice-tól kikapott 2007-ben, de aztán 2009-ben szépített és ájultra ütötte Tim Sylviát, az egykori kétszeres UFC nehézsúlyú bajnokot.Mondanunk sem kell, minden idők egyik leghíresebb bunyója lenne a Jon Jones vs. Tyson Fury, de Fury hozzáállását elnézve ez megmarad egy szép álomnak.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá