Dan Hardy vs. Herb Dean, avagy céges botrány a UFC-n belül
MMA

Dan Hardy vs. Herb Dean, avagy céges botrány a UFC-n belül


Nagy botrány alakult ki a hétvégi UFC-gála egyik ültető mérkőzésén, ahol Jai Herbert kiütéses vereséget szenvedett Francisco Trinaldo-tól.

Na de nem akármilyet, hanem igazi late stoppage-set, Herb Dean jóvoltából, aki nem nagyon akarta beszüntetni a mérkőzést, amikor annak már vége volt:Nem csak Dean volt nem önmaga aznap este, hanem a szakkommentátor, Dan Hardy sem, aki annyira túlreagálta a dolgot, mintha a saját fiával történt volna meg az eset. Először azt kiabálta kommentálás közben, hogy
"ÁLLÍTSD LE A BUNYÓT!",

amivel még az ég világon semmi baj nem lett volna, de az egykori bunyós továbbment. Levette a fejhallgatóját, kamerán kívül odament Dean-hez, és rendesen nekiállt sarazni őt, elhangzott az is, hogy:
"Az a dolgod, hogy megvédd a bunyósokat. Jézusom! Csináld a munkádat, én is csinálom a sajátom."

A UFC egyik fejese, David Shaw azt mondta, vizsgálatot indítanak az ügyben, hiszen az nagyon nem okés, ha egy cég két alkalmazottja nyilvánosan, élő egyenes adásban egymásra mutogat a munkájuk félbeszakításával.

Kiemelte, bírónak lenni irtó nehéz, és Herb az egyik legjobb a szakmában, de a harcosok védelme az elsődleges. Hardyra azt mondta, remek kommentátor, elismert bunyós, de kissé tüzes személyiség.

A cél természetesen az, hogy kibékítsék a feleket.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá