Dan Hardy elnézést kért Johnny Walker fikázásáért
MMA

Dan Hardy elnézést kért Johnny Walker fikázásáért


Johnny Walker életében most hétvégén kapott ki először a UFC-ben, ráadásul TKO-val, ezzel egy 9 meccses győzelmi sorozatot bukott. Sok MMA rajongó támadta őt a veresége után, mondván, hogy túl beképzelt volt, és hogy megérdemelte, amit kapott.

Köztük volt Dan Hardy is, aki szerint Walker a színfalak mögött szekálta Corey-t, többször is azt ordítva oda neki, hogy ki fogja ütni a picsába. Ez tipikusan egy olyan helyzet, amikor senki sem hibás.

Ugyanis Anderson később azt mondta, ő látta, hogy nem Walker üvöltötte a pimasz szavakat, hanem egy túlbuzgó MMA-rajongó. Hardy fair módon elnézést kért a kommentárjáért a Twitteren:Eszerint nem akarta negatív jelzőkkel illetni Walker-t, hiszen amikor aktív bunyós volt, ő imádta a trash talk-ot. Elnézést kért, hogy ha inkorrekt volt, mert nem úgy ismeri Walker-t, mint aki szekálja az ellenfeleit.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá