Curtis Blaydes-t kis híján megölte Derrick Lewis (videó)
MMA

Curtis Blaydes-t kis híján megölte Derrick Lewis (videó)


Curtis Blaydes tudta, hogy nem szabad leállnia Lewis-szel verekedni, ezért elárulta, hogy ő bizony birkózni fog a UFC Vegas 19 gála főmeccsén. Nem jött össze.

Épp ment volna lábra a második menetben, mint Ben Askren Masvidal ellen, ám Derrick meglepte egy bődületes nagy felütéssel. Curtis úgy dőlt el, mint egy krumpliszsák, Lewis simán elsétálhatott volna, de úgy gondolta, ez nem elég, és még rátolt az ellenfelére egy H-Bomb-ot és még egy annál is tisztábban ülő brutális ütést.

Pedig még csak feszkó sem volt közöttük, hogy ilyet tegyen "The Black Beast":Derrick óriási underdog volt a meccsen, legutóbb Michael Bisping okozott ekkora meglepetést, amikor kiütötte Luke Rockhold-ot és megszerezte a középsúlyú bajnoki címet.

Ez volt a negyedik nyert meccse egyhuzamban, és ezzel kiérdemelte, hogy legközelebb a nehézsúlyú bajnoki címért küzdhessen, a második kiemeltet ütötte ki ugyanis. Miocic és Ngannou hamarosan ütköznek, annak a győztesével meccsel Jon Jones, és annak a győztesével mérkőzhet majd Lewis.

Ezzel már 12 kiütéses győzelemnél jár Lewis, ez bizony rekord, Vitor Belfortnak is ennyi van.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá