Curtis Blaydes belenyugodott, hogy nem kap azonnal címmérkőzést, de nem akar kisebb kalibert...
MMA

Curtis Blaydes belenyugodott, hogy nem kap azonnal címmérkőzést, de nem akar kisebb kalibert...


Curtis Blaydes az Alistair Overeem elleni sikerét követően pár hétig pattogott, verte a mellkasát, hogy ő bizony címmeccset akar, semmi mást nem fogad el.

Volt itt szó esetleges Moszkvai túráról Alexander Volkov ellen, nem is lett belőle semmi.

Blaydes teljes joggal, de kicsit azért ciki módon is fel volt háborodva, hogy Daniel Cormier Brock Lesnart hívta ki, mint következő ellenfelét, nem őt, nem is akart harcolni míg az meg nem történik.

Teltek múltak a hetek, Blaydes visszacuccolt Coloradoba, Denverhez nem is messze, ahol a UFC a Fight Night 139-es gáláját tartja majd.

Itt ünnepelik majd a szervezet negyed évszázadnyi fennállását is, Frankie Edgar és a Koreai Zombi főszereplésével.

Blaydes tegnapelőtt nagyon udvariasan kihívta Stipét,”Nagyon köszönöm azt, amit öt éve tanítottál nekem, megtiszteltetés volt a csapatod tagja lenni. A jelenlegi helyzetet tekintve biztos vagyok benne, hogy egyiken sem akarunk tavaszig várni. Szabad vagy November 10-én, a 25. évfordulós gálára?”

Ma hajnalban Blaydes pedig megerősítette, hogy az egykori nehézsúlyú bajnok valóban ajánlatot kapott erre a meccsre:”Úgy hallottam, hogy fel is ajánlották neked ezt a harcot. Remélem elfogadod. Nagyon jó kis duó lennénk a 25 éves kártyán.”

Tudvalévő, hogy Stipe nem volt a UFC legnagyobb kedvence, meg a címmeccs is el van adva már Lesnarnak, a horvát származású tűzoltó dolga nem lesz a legkönnyebb.

Biztos vagyok benne, hogy végig kell vágnia a legjobbakon akik most jelenleg jelentenek valamit ebben a súlycsoportban. Blaydes, Derrick Lewis – Volkov győztese aztán újra szóba kerülhet mint bajnokaspiráns.

Mit gondoltok?


Szólj hozzá