Csúnya kiütéses vereséget szenvedett Dominick Reyes (videó)
MMA

Csúnya kiütéses vereséget szenvedett Dominick Reyes (videó)


A Tong Po haját lekopizó Jiri Prochazka könyékkel végezte ki a korábbi félnehézsúlyú kihívót. Megvan a jövő nagy bajnoka?

Könyökössel végezték ki a korábbi félnehézsúlyú kihívót, Dominick Reyes-t hajnalban. Jiri Prochazka 11 nyert mérkőzéssel a háta mögött lépett ketrecbe a Fight Night gála főmeccsén. A 28 éves cseh versenyző félelmetes KO-gép hírében áll, 28 győzelméből 25 finis.

Ebből a szempontból nem meglepő, hogy most a 12. győzelmét is behúzta zsinórban, de azt nézve, hogy egy időben azt hittük, Reyes legyőzi Jon Jones-t és ő lesz az új bajnok, azért kerekedett a szemünk rendesen.

Jiri a második menet végén egy pördülő könyökössel végezte ki Reyes-t: 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dana White (@danawhite) által megosztott bejegyzés


Ezek után fel kell kötnie a gatyáját a lengyel Jan Blachowicz-nak, mert Prochazka könnyedén kiütheti őt is, ha egy pillanatra lankad a figyelme. Érdekes lesz nézni a félnehézsúlyt, nagy események jönnek. Jan hamarosan megvédheti címét Glover Teixeira-val szemben, aztán jönnek a fiatal titánok, mit Jiri, vagy az ausztriai Aleksandar Rakic.

Nem tudjuk, mások hogy vannak vele, de mi örülünk, hogy a szomszédaink ilyen jól teljesítenek a UFC-ben. Prochazka egyébként muay thai alapokkal rendelkezik, nemzeti bajnok volt 2011-ben, nem véletlen hasonlít a hajviselete Tong Po-éra.Ugyan nem adta könnyen a bőrét, sőt, szépen küzdött, le is ütötte a csehet, de ez volt Dominick harmadik veresége egyhuzamban, és ez az, amit jegyeznek. Szóval össze kéne szednie magát, különben repül a UFC-től, aminél nagyobb mélyrepülést el se lehet képzelni.

A teljes mérkőzést ezen a linken nézheted meg az elejétől a végéig.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá