Cro Cop nekiállt lobbizni egy Fedor-visszavágóért
MMA

Cro Cop nekiállt lobbizni egy Fedor-visszavágóért


Megmondta a horvát, hogy egyetlen búcsúmeccsre még visszatérne. Szándéka szerint ez lenne az.


Mirko "Cro Cop" Filipovic a Rizin FF szilveszteri nyílt súlyú tornájának megnyerésével álomszerű finálét hozott össze magának tavaly decemberben, majd rögtön vissza is vonult az MMA-tól. A legendás horvát bunyós ugyanakkor azt nyilatkozta: egyetlen, rangos búcsúmeccs kedvéért még visszatérne, mielőtt a véglegesnél is véglegesebben szögre akasztaná a kesztyűt. Akkor még nem mondta el, van-e külön kiszemeltje a dologra, de kedden már Facebookot ragadott, és vallott. Így:Cro Cop a másik nehézsúlyú legendával, Fedor Emelianenkóval szeretne visszavágózni.

A páros első és ezidáig egyetlen alkalommal 2005-ben bunyózott egymással, a Pride Conflict 2005-ön, Saitamában, a nehézsúlyú bajnoki övért. A korszak messze legvártabb összecsapása volt, és méltó is volt a felhajtáshoz: később az év meccsének választották, megérdemelten. Azt a bunyót Fedor vitte, egyhangú pontozással.

Úgy tűnik, a horvát még egy utolsó utáni húzásként revansot venne öreg harcostársán, már ha ő is benne van. Ahhoz pedig nem kell jóstehetség, hogy megmondjuk: promóciók közül a Rizin valószínűleg már el is kezdte összespórolni a gigászok meccspénzét.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá